مقایسه انواع سررسید ها با یکدیگر – کدام نوع برای چه کاربردی مناسب می باشد؟

مقایسه انواع سررسید

برای آنکه بتوانید یک هدیه تبلیغاتی مناسب و کاربردی را تهیه کنید بهتر است با مقایسه انواع سررسید ها آشنا شوید.  علاوه بر تقویم تبلیغاتی ، سررسید یک وسیله بسیاز مفید و کاربردی در یادداشت برداری های روزانه محسوب میشود. هر یک از ما در طول روز لازم داریم نکاتی را یک سری نکات را یادداشت کنیم و برای خود برنامه ریزی کنیم تا بتوانیم کارهایمان را سر وقت انجام دهیم. در همین راستا داشتن یک سررسید که در آن تاریخ روز و ماه و سال مشخص شده است میتواند کمک بسیار زیادی برای ما باشد. بنابراین آشنا شدن با انواع سررسید ها و کاربرد آن ها در انتخاب بسیار موثر خواهد بود. حال چنانچه به این اطلاعات علاقه مند هستید این مقاله را از دست ندهید.

 

مقایسه انواع سررسید

در این بخش از مقاله انواع سررسید را معرفی خواهیم کرد و به کاربرد های هریک خواهیم پرداخت تا شما را در خرید آن راهنمایی کنیم. برای مقایسه آنها هر یک را جداگانه مورد بررسی قرار خواهیم داد. انواع سررسید عبارتند از :

 

  • سررسید وزیری

حال که میخواهیم با مقایسه انواع سررسید ها آشنا شویم بهتر است ابتدا سررسید وزیری را به شما عزیزان معرفی نماییم. سررسید های وزیری در ابعاد 23*16.5 سانتی متر تولید میشوند. این نوع سررسید به دلیل سایز مناسبی که دارند در میان مردم طرفداران بیشتری دارد. سررسید وزیری گزینه مناسبی برای جزوه نویسی و برنامه ریزی روزانه هستند چرا که در ابعاد بزرگ تولید میشوند. اما از آنجایی که قابل حمل و نقل نیستند ممکن است برای برخی از افراد مناسب نباشند. از این رو سررسید های وزیری برای دانشجویان و افرادی که در منزل به یادداشت برداری نیاز دارند مناسب تر است.

 

  • رحلی

در این بخس از مقاله مقایسه انواع سررسید ها به معرفی سررسید رحلی میپردازیم. سررسید های رحلی نسبت به سایر سررسید ها از جمله سررسید وزیری بزرگ تر بوده و در سایز 21*28 سانتی متر تولید و به دست مشتریان میرسد. به همین دلیل افراد کمتری هستند که متقاضی این مدل سررسید باشند و استفاده کمتری در میان مردم دارند. اما مدیران و شغل های مشابه آن به سررسید رحلی علاقه مند هستند و برای حساب کتاب ها، برنامه ریزی ها و سایر برنامه های خود از این نوع سررسید استفاده میکنند. بنابراین پسشنهاد میشود اگر قصد دارید هدایای تبلیغاتی خود را به همکارانتان اهدا کنید، سررسید رحلی میتواند گزینه مناسبی باشد. سایز این مدل سررسید تا حدی به برگه های A4 نزدیک است.

 

  • سررسید رقعی

سومین سررسید در مقایسه انواع سررسید ها، سررسید رقعی است. این نوع سررسید در ابعاد 21*14 سانتی متر بوده که دارای ابعاد بسیار مناسبی است. از آنجایی که این نوع سررسید بسیار سبک و خوش دست است در مبان پردم از محبوبیت بالایی نیز برخوردار است. افراد میتوانند سررسید رقعی خود را در هر فضایی با خود همراه داشته باشند و یادداشت برداری های روزانه را انجام دهند.

 

  • انواع سررسید جیبی

سررسید هاب جیبی در سایز 10*14.5 سانتی متر تولید و به دست مشتریان میرسند. بنابراین اگر میخواهید یک سالنامه را در همه حال و در هرجایی با خود به همراه داشته باشید بهتر است سررسید جیبی استفاده کنید. زیرا همانطور که از نام این سررسید مشخص است در جیب جا میشود.

 

  • سررسید خشتی

پنجمین سررسید در مقایسه انواع سررسیدها، نوع خشتی است. اکثر سررسید ها و سالنامه ها فرم کلی مستطیلی شکل دارند. اما سررسید خشتی به شکل مربعی تولید و به دست مشتریان میرسد. سررسید های خشکی در سایز 19*19 و 20*20 تولید میشوند. این سررسید ها در انواع ست هدیه مدیریتی کاربرد دارند. در گذشته کتاب ها در این قطع برش داده میشدند امروزه نیز کتاب داستان های کودکانه از نوع خشتی هستند. لازم به ذکر است که سررسید های خشتی را میتوان در سایز های 21*21 و 16*16 و 17*17 نیز یافت. گفتنی است که سررسید های خشتی به دلیل قیمت بالا و نوع خاص برش آن از محبوبیت زیادی برخوردار نیست.

 

  • سررسید پالتویی

سررسید های پالتویی در سایز 17*17.5 سانتی متر و 22.5*12 سانتی متر تولید و به دست مشتریان میرسند. این نوع سررسید ها همانند سررسید های جیبی دارای وزن سبک و قابل حمل هستند. همچنین به دلیل ساختار کوچکشان از قیمت کمتری نیز برخوردار میباشند. بنابراین محبوبیت سررسید پالتویی نیز حائز اهمیت است.

 

  • انواع سررسید اروپایی

 در این بخش از مقاله، مقایسه انواع سررسید ها به معرفی سررسید اروپایی میپردازیم. سررسید های اروپایی در ابعاد مختلفی تولید و عرضه میشوند. ابعادهای 10*14 و 21*12 سایز مناسبی برای سررسید های اروپایی محسوب میشوند. این نوع سررسید ها بسیار خوش دست هستند از این رو در میان مشتریان محبوبیت دارند.

 

انواع صحافی سرسید

 

انواع صحافی سررسید ها

حال که با مقایسه انواع سررسید ها آشنا شدیم در این بخش به معرفی انواع صحافی سررسید ها خواهیم پرداخت.

 

  • دوخت

در صحافی برخی از سررسید ها از دوخت استفاده میشود.‌طی این فرآیند برگه ها را به تفکیک ۸، ۱۶ یا ۳۲ عددی به یکدیگر میدوزند و دسته ها را به کمک چسب به یکدیگر میچسبانند. این نوع صحافی در نوع خود بسیار با کیفیت و کاربردی است به طوری که سالنامه ها و کتاب هایی که با این روش صحافی میشوند تا سالها سالم باقی میمانند.

 

  • سیمی

سررسید هایی که با روش سیمی به یکدیگر متصل میشوند ابتدا به کمک پانچ سوراخ میشوند. سپس سیمی یا همان فنری از میان آن ها عبور میکند و برگه ها را به یکدیگر وصل میکند. فنر میتواند به صورت تکی و یا بصورت دوبل برای متصل کردن برگه ها مورد استفاده قرار بگیرد. گفتنی است که سررسید های سمی از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند چرا که ورق زدن آن ها کار بسیار راحتی خواهد بود از طرفی از استحکام بسیار زیادی برخوردار است.

 

سخن آخر

امیدواریم از مقایسه انواع سررسید ها لذت کافی برده باشید. اما اگر شما به عنوان یک کارفرما قصد تهیه هدایای تبلیغاتی دارید بهتر است از سررسید هایی استفاده کنید که در میان مردم محبوب تر هستند. هرچقدر هدیه شما از نظر مشتری و مخاطب کاربردی تر باشد، احتمال جلب اعتماد آن نیز بیشتر خواهد بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *